Akcijska ponudba 2017 - VSE TO ŽE ZA 510€

Za vsa novo nastala podjetja smo v mesecu septembru pripravili akcijsko ponudbo izdelkov, ki jih potrebujete za uspešen zagon in poslovanje.

IZRIS LOGOTIPA:

Na prvem mestu je seveda izris logotipa, ki je ključnega pomena za prepoznavnost podjetja ali blagovne znamke.
Ponudba vsebuje preprosto grafično podobo logotipa v pdf verziji, katera vsebuje določitev tipografije, barvne kombinacije ter logotip v različicah: barvni, črnobeli, ter prilagojen na primer konfliktne barve ozadja.

VIZITKE IN DOPISNI LISTI:

Kot najbolj pomembno poslovno tiskovino smo dodali izdelavo vizitk ter dopisnih listov.
Ponudba vsebuje grafično oblikovanje z 200 vizitkami ter 1000 natisnjenih dopisnih listov.

POSLOVNA ŠTAMPILJKA:

Za podjetja, ki poslujejo s poslovnim žigom, smo v ponudbo dodali oblikovanje ter izdelavo štampiljke Trodat v standardni meri 47x18mm.
Če pa bi želeli imeti kakšno drugo velikost, pa nam to sporočite predhodno.

SPLETNA STRAN:

V današnjem digitalnem svetu je zelo pomembno, da se vaše podjetje pojavlja tudi na spletu.
Zato za vas oblikujemo ter izdelamo standardno spletno stran, ki vključuje grafično temo prilagojeno na podobo vašega podjetja, ter opcijsko tudi urejevalnik vsebine. Poleg tega vam ponujamo tudi spletno gostovanje ter gostovanje elektronskih naslovov (emailov).

Zakaj smo najboljša izbira?

Kvaliteta


Pri svojem delu uporabljamo inovativne digitalne in ofset tiskarske stroje, velikih in majhnih formatov, ki zagotavljajo kvalitetne tiskovine.

Hitrost


Ste se nekaj spomnili zadnji trenutek? Brez težav lahko takšno naročilo zaupate nam. Opravili ga bomo v najkrajšem možnem času.

Nizka cena


Glede na različne tehnike tiska, ki jih ponujamo, vam zagotavljamo tiskovine po nizkih cenah. Kombinacija digitalnega in ofset tiska je cenovno zelo ugodna, glede na naklado, ki jo želite.

Prijazni do okolja


Podjetje SILVECO predstavlja, s proizvodnjo in delovnimi procesi ter uporabo čistejših tehnik tiska, prijaznejši odnos do okolja.