O podjetju Silveco

SILVECO d.o.o. je podjetje, ki že od leta 1989 uspešno deluje na področju tiska in grafičnega oblikovanja. Ustanovljeno je bilo 19. 11. 1989 v Ljubljani kot družba za tržni inženiring in proizvodnjo. Podjetje deluje na dveh različnih lokacijah. Sedež podjetja se nahaja na Seliškarjevi cesti 36 v Grosuplju, poslovna enota Studio Orca z glavno proizvodnjo in grafičnim studiem v Stegnah 3 v Ljubljani.

Za naše podjetje je že več kot dvajset let ključno to, da svojo grafično dejavnost nenehno dopolnjujemo in prilagajamo potrebam na trgu. Nenehno sledimo trendom v grafični industriji in poskušamo zagotoviti najvišjo raven kakovosti izdelkov. Skupaj z našimi izdelki in storitvami vam želimo zagotoviti inovativnost, ustvarjalnost in edinstvenost. Zato vam z inovativnim tehnologijami ponujamo raznovrstne rešitve za vaše ideje, in sicer od samega načrtovanja do končne izvedbe izdelka ali storitve. Naše storitve namreč obsegajo grafično oblikovanje, digitalni tisk, ofset tisk, personalizacijo tiskovin, dodelavo tiskovin, itn. Glavni cilji podjetja SILVECO so zagotavljanje kvalitete izdelkov in storitev, hitra odzivnost, nizke cene in dostopnost našim kupcem.


Poslanstvo

Podjetje SILVECO je kupcem in okolju naravnano podjetje, ki na področju tiska in grafičnega oblikovanja ustvarja kakovostne izdelke. Oblikujemo in sodelujemo pri najzahtevnejših projektih, ki so povezani s sodobnimi trženjskimi prijemi. Storitve podjetja dosegajo visoke okoljske standarde t. i. ekoloških tiskarn, hkrati pa kupcem prihranijo čas in denar.

Zakaj smo najboljša izbira?

Kvaliteta


Pri svojem delu uporabljamo inovativne digitalne in ofset tiskarske stroje, velikih in majhnih formatov, ki zagotavljajo kvalitetne tiskovine.

Hitrost


Ste se nekaj spomnili zadnji trenutek? Brez težav lahko takšno naročilo zaupate nam. Opravili ga bomo v najkrajšem možnem času.

Nizka cena


Glede na različne tehnike tiska, ki jih ponujamo, vam zagotavljamo tiskovine po nizkih cenah. Kombinacija digitalnega in ofset tiska je cenovno zelo ugodna, glede na naklado, ki jo želite.

Prijazni do okolja


Podjetje SILVECO predstavlja, s proizvodnjo in delovnimi procesi ter uporabo čistejših tehnik tiska, prijaznejši odnos do okolja.

Naša ponudba

Glavni cilji podjetja SILVECO so zagotavljanje kvalitete izdelkov in storitev, hitra odzivnost, nizke cene in dostopnost našim kupcem. V naši ponudbi so katalogi, brošure, knjige, navodila za uporabo, letaki, vstopnice, plakati, transparenti, oglasne table, vizitke, poslovni obrazci, revije, zloženke, boni, dnevniki, dopisi, kuverte, nalepke iz več materialov, mape, rokovniki, ovitki za CD-je, koledarji, notesniki, označevalne table, panoji, zemljevidi, kaširanje različnih materialov (kapa, forex, dibond, valoviti karton itn.), papirne vrečke, tisk na ceradno platno, polepitev vozil, in še bi lahko naštevali. Poleg tega izdelujemo tudi CD in DVD plošče z replikacijo ter vse pripadajoče embalaže, kot so ovitki, ekopak, knjižice.